Saturday, 11 February 2012

KAD UNDANGAN

salamm warahmatullah :)
hari ni eyra nak kongsi sikit serbe sebi lah ea , tak pasal post2 ni eyra tak berape pro lah sngt sbb no story lah katekan . kalau ade pun malas nk type pepnjg , kalau rajen baru lah ade semangat nak post :)

oke hari ni tajuk kat atas tu KAD UNDANGAN , ape yang kite tgk kat dalam kad tu bile kite menerima kad dari someone :) ?? ape designnye ??
menarikkan zaman skrg , tapi pg ni eyra baru dapat satu kad undangan dari smneone MISTERII :) mak ayah pun takenal . tp its ok . terime kasih :)

first time eyra tgk muke dpn :-
haaa mcm ni lah muke depan dea , awesome riteeee !!!!!!!! sebab tak nampak bia eyra jelaskan skit .

ok muke depan fb kan ade yg sign up sape yang nak buat fb .

oke mcm ni :-

Nama Pasangan : Ejay & kiki
Status : Berkhawin
sanding perempuan: 12 februari 2012
sanding lelaki:19 februari 2012
Hari : ahad

datang ,jangan tak datang!
DAFTAR

hahah cantikkk lahh . nak tgk dalamm nye pulakk ???

jappp ea :)
haa mcm ni lah tajuk kad undangan speciall ni , CINTA MUKA BUKU . sume design mcm FACEBOOK . hebatt tak zaman modernn skrg . hahaha

tapi yg generation akan datang ni , akan buat lebighh modernn . AMINN .

salam sayang dari saye amiraaa :)

No comments: