Friday, 4 May 2012

buat aku jadi gile ?

assalamualaikum all :) terutama org yg salu blogwalking hahahaha . thankyou yaaa :) nice to meet you all , and thanks also fof da'comment :) 'buat aku jadi gler' ? hahahhaa korang nak dengar cite tak ? ade lah sorg mamat ni , aku kenal dea , 2bulan lepas, just one day pulak tu kenal , bukan kenal berhari2 tau ! aku kenal dekat dearhaniey :) aku segan senanye time chat gn dea time mule2 , yela "hot stufff" siap tunjuk lagi pic hot die kat aku , mane lah letak malu . hahah seharian aku chatting dgn die , dea kate die ske kawan dgn aku ? wahh cepatnyee kan kan .die taktaw lagi aku kejam . hahahhaa . tp time uh dea ade awekkk , aku ade bg num aku kat dea. bub aku nak off dah :) tapi 2bln aku tggu dea tak msg2 , aku aggap dea dah lupe aku la kan ,so blog pun aku dha tak bkk ,dah malas :) hahaha one day aku bkk ,tibe2 atas bawah ade name capital R ni !buat aku tekejot giler babi , dea tak lupe aku pun rupenye hahaha , aku yang lupe dea , 2hari lepas ,tbe2 dea msg aku , ckp dea capitalR start malam tu aku msg dea , dea wat aku jtuh cintan laaa . sengall whoaaa xD aku benci perasaan ni taukk ! tp terpakse la , sbb kau lah , syikk puji2 aku. hahaha aku ske doe tgk kau jeles , dengan mke kau yg hot , mesti omeyy an an , hahahhaa. korg nak tgk mke dea ? pegi jela kat fb nirfan razif IV . aku tak sempat nak curi lg pict die tu hehehe :) nak sambung lain kali , tgh tggu dea balas msg !

Wednesday, 2 May 2012

group kami :)

heyy group :) ngee kenal ag tak nehh ? ni araa la , admin thrid korang :) lau bosan ke ape , korg bole la masok chatroom bawah ni , ade due , korang bole masok salah satu , for korang :) iff chatroom ni tak seOKE yg laen , araa minx maaf lah ok :) . alannn ! jgn noty , ahahaha . araa pang mu bru tau . btw keep it up laaa psal tu . hahaha . laloo laa tengs bro . iq , err hope u will accept mee :) nicee , yang laen pun same , if ade masalah cinta , kawan or sebagai nya , boleh share with araa , araa akan tolong , yg mampu araa akn cube tolong , kalau tak mampu , araa mintak maaf . you all know what my linee ? jum sebut same2 : #mama on papa goo , yipiieee ! ahahaha , entah pape kan . orang ckp araa gler , araa nak ske jelaa . sbb kenyataan sme hanyelah penipuan smate mate . opss banyak sgt celotehh ni . hahhaa agak2 nye razif akan jenguk araa lagi ? rendu nak tgk babyface dea . hahaha tengs frenz cuz for whtcing me . even araa da lpekan razif . hahaha . wekkk ! .

ocyopus themes samsung corby 2


LINK: http://www.mediafire.com/download.php?s4r4ebg2qsjujj9 PASSWORD : machi

theme corby aku


LINK: http://www.mediafire.com/download.php?6u9xrix94270ac6 PASSWORD:machi araa gne nie lah sebagai theme funn , cutee taww :) jumm gne ramai2 ramai2 :)

raziff rendu awak haha

salam all , lame tak jumpe kan ? banyak cerite yang nak cerite neh eh .. araa dpt telipon baru woo ! mum yg hadiahkan , nak taw tak fun ape ? tau tak tau tak ? fun samsung corby 2 - gt 3850 . hehhe nicee taw fun tu . jum beli ramai2 . for razif kau rendu aku ea yang ? engat awek laaa . aku makin cun doe . ahaha gurau jea :) kau sehat tak razif , btw tengs la jenguk blog aku , nd aku pun da ade fb , kau nak tak ? email nye raraachan@yahoo.com . aku tggu kau add aku tau razif ..