Friday, 16 March 2012

Rintihan Seorang Gadis

asslamualaikum ?? mane aku hilang sebelum ni , busy dgn belajar lah sayangg . soryy sume sehat ?
ok , ramai yang jadi novelist and ada yang mencuba untuk menjadi novelist . so aku rasa mcm bestt je kn ... tapi malas lah nak korek idea malam2 ni hahaha . esok2 bile free .

sunyii nyeee :) tetap tersenyum dan riang di hati :) ( hachummm ) rindukan seseorang lah pulak . dia dah habis kerja ke belum ea ??? dia nak jumpe aku ??? waduhh malu nya hahhaa . mesti mak aku tak bg , keluar dgn kwn2 pun mak aku tak bg ni dgn die plak .

tadi aku mesej dgn kwn lame ( pngkt abg ) tp ber aku kau gak , malas aa nk pgl abg haha kire kawan jelaa .. rindu kot kat die , dulu selalu bergurau . ingat kan dea tak pakai lagi num tu . ishhh ishh . huhhh . bosannn la korgg ! aku out dulu byeee .

nak code cbox gengkawan ?

<!-- BEGIN CBOX - www.cbox.ws - v001 -->
<div id="cboxdiv" style="text-align: center; line-height: 0">
<div><iframe frameborder="0" width="550" height="422" src="http://www5.cbox.ws/box/?boxid=722874&amp;boxtag=xn3wz5&amp;sec=main" marginheight="2" marginwidth="2" scrolling="auto" allowtransparency="yes" name="cboxmain5-722874" style="border: 0px solid;" id="cboxmain5-722874"></iframe></div>
<div><iframe frameborder="0" width="550" height="128" src="http://www5.cbox.ws/box/?boxid=722874&amp;boxtag=xn3wz5&amp;sec=form" marginheight="2" marginwidth="2" scrolling="no" allowtransparency="yes" name="cboxform5-722874" style="border: 0px solid;border-top:0px" id="cboxform5-722874"></iframe></div>
</div>
<!-- END CBOX -->

gadis comot tunjuk muka !

rindu kawan ! rindu semua nye !

ade masalah , ade rindu2 , ade macam2 !

salam and assalamualaikum !

mari lah bace2 blog yang tak best nie , tak ada ape ape yang best nak dicerita kan pun !
semua nya boring , kehidupan pun macam makan , minu , mandi , tidur tu semua dilakukan setiap hari oleh saye :) susah kan nk jadi orang ceria . kenape perlu nye ade masalah ? tapi naseb lah maslaah da senyap , this year , pmr year :) jangan lah timbul any masalah . saye cume nak berbaik , tp korg sume janganlah salah sangke pasal saye :) if u be a good friend , i will so , if u be a bad friend , i will so too :) .

sekarang , time all full , with class tusyen . and do more revision :) tp henfun tak ketingglan la revision too tiap2 hari hahaha . ape yang nk dicerita kan eak ?? no facebook by now . saye dah malas nk pikir sume tooo .. jahat sangat ke aku sampai ade org wat cmtu . baru2 ni , ade org ckp sye playgirl ? bile mase ? apekah ? terukk nye ~ . sye bukan playgirl ok , cume sye tak rase kapel ni penting sangat pun . so saye main2 . tp tak semua sye kapel sye jdik playgirl . sume dah terjawab kn ? . saye terpakse buang sume room dalam blog , saye takmau dignggu . saye tension . hanye tuhan saje yang tahu .

kalau ade yang terase hati dlm hungan sebelum ni harap maaf :) .