Friday, 27 January 2012

aku benci lahh mcm ni !

kenape lahh !

bodoh bodohh ! mls dah lah aku nk bkk tenet bodoh ni . selalu buat hal lah*

sape lahh org tu yg pandai2 kn ! .. mcm buduhh jela semua

heyyy . sabau la !

( mesej )


start mggu dpn eyra da takk unline okess sayamm :)

bz with belajarr la ape lgi , mls nk pkir blog so watverr la . mcm setannn ! .

knape laaa ?? stiap kali nk hindar dari mencarut ad je halangan ? tak ckup iman ? takkan kud mybee yee .

hahhaa psal cbox plak , kne berbyrrr -..- haihh ! nk delete ke tak ehh ?

nyusahkn syik kne refreshh ni -..- apedaaa btw tengss sape yg ajar tu .
heheh time kasehh jela kn org da ajr . ape la eyra nii . ok la byeee ! last day peacee :)

Tuesday, 24 January 2012

assalamualaikum :)

kenape lah hari ni eyra panas jee ? jealous tidaa mehh :) .

ade org buat cite pasal saye at blog dea , saye bangge sgt , tp betulkn ape yg sye ckpkn , pastu p bgtau sye yg awk nak kapel dgn abg saye :) tapi saye tak mara , sye tak nak gado with cikatak yg sye sayangg sgt -..- . actually sye tamaho gadoh , tdi abg sye tnye , bole ke abg kapel dgn die , sye ckp bolee tp dalam ati sye tak bg -..- . sye kecik ati kene marah pastu bole lak td ckp bulan depan dah nak kapel . takpe , sye hamba biase :) . kadang2 ad jugak time kite sedih kn . tp saye relax kan diri sebab sye tw abg sye sygkan sye :) lgi pun kiteorg dah lame kenal :) .

and sye pun bkn nye ngurat laki , laki ngurat sye , huahua ! .

p/s : tp kdg2 ade lah jugak bile ulat naik bulu . peace !

tapi sye cube nak elakkn dari gaduh , sye pesan kat abg , kalau dea tak cntik abg kene jugak kapel dgn die :) abg jawab , yang penting hati cntik , makne nye ok lah tu kan. tapi sye twu niat cikatak sye :)

sye taw die taknak bg sye anta pict kat abg thts y dea jwb hmm , tp sye takan bg pun ,sbb sye nk jge hubngan dgn die , iff dea dah lupekan sye .

apepun sye sayangg kat awk cikatakkk ! sye rindu sye cite2 dgn awk :( tp nape awk lupekn sye , sye agapp awk lebih dari kakak angkat means ( kaka kandung ) tp awk ckp sye adett2 je ? hmm takpeee .

sye ingat pe awk ckp , kalau awk ade duit nty , awk nk kumpulkan budak2 kitee . :) sye ingatt semua nye bile kite kne attack :( .

sye rindukan awk yg dulu kakak cikatak . smilesss :)

Monday, 23 January 2012

selamatPAGII !

haha awal kn eyra update blog , sbenarnye tujuan bukak lappy ni nak buat keje skolah , tp engad lak kat blogKESAYANGAN kiukks saje , rase terliur nak bukak , sebab cntik sgt ( puji sendiri kembang sendiri ) hahaha .

pagi2 tadi lgi eyra kejutkn buadak2 SINCLAIR , rajin tak ? pdahal ngaku jela yg sendiri busangg -..- .

tiap kali eyra type msg mesty ad muke lovely ni tuk org yg membace sms -..- muke blurr je kn , suke betol buat cmtu , tak buat cmtu buat cmni :) :( tu jelaa smiles yg besttt dlm sms .

kalau buat smiles tah ape2 an , serabut gilerrr ! .
now eyra aktif di 109/@15 , dgn nick raraBUNBUN :) budakastro kateknnn , kuikks -..-

for ADIKKSAYAPGEDIKK tu , awat hang sedihh haha ? jgn wat rara terjatuh cinta ame lu hahahhaa . bluwekkk -..- takkan kud , hope2lah tidaa yeee .

ok lah thts all , nk sambung balek chatting diGOMOFM , NONSTOP MUSIC JUST FOR U , MUMUWAHHH !

darrrrrrr~

Sunday, 22 January 2012

SIAPP PUN BLOG MILIIKKU !

fuhh akhir nye siap jugak blog 2012 ni , hehehe 3days tw buat blog ni , blog emg dah ade cme tuka tempalte pkai blog skin . opps typo ( template ) .

yess ! hatiiku senang betol la . hehehe bestt dpt buat bende yang baru , dan berjaya lakukan nyee . betol tak kengkwn ? tp kn taktaw la thn ni penuh dgn citer ape . mungkin kne dera disekolah tak siap keje sekolah , penat dgn sukan tahunan , penat dgn kelas tambahan . sume tu dgaan , so this year , eyra cube penuh kn mase dgn belajar je , y penting eyra dah tak bkk fb . sbb membosankn , line lembab . now lyn blog, sbb bole buat any designer tw .

best tak ?

best tak ?

heheh , skg ni pun mak ayh ajak g jln2 pun , rase mls sbb penuh dgn keje2 sekolah ni . bz katekn .

ok lah sapai snie saje . no more story !

Saturday, 21 January 2012

salam 20`12

hye salam semua , :)
dah lame eyra tak update blog KESYANGAN ni hehehe . ok first eyra nk intro untuk thn baru ni .

ok
my name : amira syukrina bt ruhaized
age : 15
stay : negeri sembilan
nickname : rara , eyra or myra

ape lg ekk ? nak cite ape lg ? ok psl pmr lah ea . ok thn ni eyra pmr , so mmg bnyk keje yg kene buat , and eyra betol2 bz . mmg setiap hari eyra ad kelas .

jadual : 7am-3pm sekolah

3pm-5pm kelas tambahan if ade .


6pm-10pm ade kelas tusyen .

tulah rutin eyra setiap ari , takade mase nak update sume ni , tp skg ni dok update bub cuti semnniggu , raye cine . same2 lah kite raye jgakkn . hahaha

ok perangai ? hm , mungkin thn ni ade perubahan , tak cye tnye mak ayah or kawan2 . keje2 sume siap perfect ! takde cacat cela nye .

thn 20'12 , eyra dok kat kelas 3ARIF . hehe bukan nak bajet , saje gtau .
tp yg penting eyra tak terlalu pandai sgt pun biase2 je nk dbandingkn org lain .

ok lah ade keje nk kne buat byee