Friday, 4 May 2012

buat aku jadi gile ?

assalamualaikum all :) terutama org yg salu blogwalking hahahaha . thankyou yaaa :) nice to meet you all , and thanks also fof da'comment :) 'buat aku jadi gler' ? hahahhaa korang nak dengar cite tak ? ade lah sorg mamat ni , aku kenal dea , 2bulan lepas, just one day pulak tu kenal , bukan kenal berhari2 tau ! aku kenal dekat dearhaniey :) aku segan senanye time chat gn dea time mule2 , yela "hot stufff" siap tunjuk lagi pic hot die kat aku , mane lah letak malu . hahah seharian aku chatting dgn die , dea kate die ske kawan dgn aku ? wahh cepatnyee kan kan .die taktaw lagi aku kejam . hahahhaa . tp time uh dea ade awekkk , aku ade bg num aku kat dea. bub aku nak off dah :) tapi 2bln aku tggu dea tak msg2 , aku aggap dea dah lupe aku la kan ,so blog pun aku dha tak bkk ,dah malas :) hahaha one day aku bkk ,tibe2 atas bawah ade name capital R ni !buat aku tekejot giler babi , dea tak lupe aku pun rupenye hahaha , aku yang lupe dea , 2hari lepas ,tbe2 dea msg aku , ckp dea capitalR start malam tu aku msg dea , dea wat aku jtuh cintan laaa . sengall whoaaa xD aku benci perasaan ni taukk ! tp terpakse la , sbb kau lah , syikk puji2 aku. hahaha aku ske doe tgk kau jeles , dengan mke kau yg hot , mesti omeyy an an , hahahhaa. korg nak tgk mke dea ? pegi jela kat fb nirfan razif IV . aku tak sempat nak curi lg pict die tu hehehe :) nak sambung lain kali , tgh tggu dea balas msg !

Wednesday, 2 May 2012

group kami :)

heyy group :) ngee kenal ag tak nehh ? ni araa la , admin thrid korang :) lau bosan ke ape , korg bole la masok chatroom bawah ni , ade due , korang bole masok salah satu , for korang :) iff chatroom ni tak seOKE yg laen , araa minx maaf lah ok :) . alannn ! jgn noty , ahahaha . araa pang mu bru tau . btw keep it up laaa psal tu . hahaha . laloo laa tengs bro . iq , err hope u will accept mee :) nicee , yang laen pun same , if ade masalah cinta , kawan or sebagai nya , boleh share with araa , araa akan tolong , yg mampu araa akn cube tolong , kalau tak mampu , araa mintak maaf . you all know what my linee ? jum sebut same2 : #mama on papa goo , yipiieee ! ahahaha , entah pape kan . orang ckp araa gler , araa nak ske jelaa . sbb kenyataan sme hanyelah penipuan smate mate . opss banyak sgt celotehh ni . hahhaa agak2 nye razif akan jenguk araa lagi ? rendu nak tgk babyface dea . hahaha tengs frenz cuz for whtcing me . even araa da lpekan razif . hahaha . wekkk ! .

ocyopus themes samsung corby 2


LINK: http://www.mediafire.com/download.php?s4r4ebg2qsjujj9 PASSWORD : machi

theme corby aku


LINK: http://www.mediafire.com/download.php?6u9xrix94270ac6 PASSWORD:machi araa gne nie lah sebagai theme funn , cutee taww :) jumm gne ramai2 ramai2 :)

raziff rendu awak haha

salam all , lame tak jumpe kan ? banyak cerite yang nak cerite neh eh .. araa dpt telipon baru woo ! mum yg hadiahkan , nak taw tak fun ape ? tau tak tau tak ? fun samsung corby 2 - gt 3850 . hehhe nicee taw fun tu . jum beli ramai2 . for razif kau rendu aku ea yang ? engat awek laaa . aku makin cun doe . ahaha gurau jea :) kau sehat tak razif , btw tengs la jenguk blog aku , nd aku pun da ade fb , kau nak tak ? email nye raraachan@yahoo.com . aku tggu kau add aku tau razif ..

Friday, 16 March 2012

Rintihan Seorang Gadis

asslamualaikum ?? mane aku hilang sebelum ni , busy dgn belajar lah sayangg . soryy sume sehat ?
ok , ramai yang jadi novelist and ada yang mencuba untuk menjadi novelist . so aku rasa mcm bestt je kn ... tapi malas lah nak korek idea malam2 ni hahaha . esok2 bile free .

sunyii nyeee :) tetap tersenyum dan riang di hati :) ( hachummm ) rindukan seseorang lah pulak . dia dah habis kerja ke belum ea ??? dia nak jumpe aku ??? waduhh malu nya hahhaa . mesti mak aku tak bg , keluar dgn kwn2 pun mak aku tak bg ni dgn die plak .

tadi aku mesej dgn kwn lame ( pngkt abg ) tp ber aku kau gak , malas aa nk pgl abg haha kire kawan jelaa .. rindu kot kat die , dulu selalu bergurau . ingat kan dea tak pakai lagi num tu . ishhh ishh . huhhh . bosannn la korgg ! aku out dulu byeee .

nak code cbox gengkawan ?

<!-- BEGIN CBOX - www.cbox.ws - v001 -->
<div id="cboxdiv" style="text-align: center; line-height: 0">
<div><iframe frameborder="0" width="550" height="422" src="http://www5.cbox.ws/box/?boxid=722874&amp;boxtag=xn3wz5&amp;sec=main" marginheight="2" marginwidth="2" scrolling="auto" allowtransparency="yes" name="cboxmain5-722874" style="border: 0px solid;" id="cboxmain5-722874"></iframe></div>
<div><iframe frameborder="0" width="550" height="128" src="http://www5.cbox.ws/box/?boxid=722874&amp;boxtag=xn3wz5&amp;sec=form" marginheight="2" marginwidth="2" scrolling="no" allowtransparency="yes" name="cboxform5-722874" style="border: 0px solid;border-top:0px" id="cboxform5-722874"></iframe></div>
</div>
<!-- END CBOX -->

gadis comot tunjuk muka !

rindu kawan ! rindu semua nye !

ade masalah , ade rindu2 , ade macam2 !

salam and assalamualaikum !

mari lah bace2 blog yang tak best nie , tak ada ape ape yang best nak dicerita kan pun !
semua nya boring , kehidupan pun macam makan , minu , mandi , tidur tu semua dilakukan setiap hari oleh saye :) susah kan nk jadi orang ceria . kenape perlu nye ade masalah ? tapi naseb lah maslaah da senyap , this year , pmr year :) jangan lah timbul any masalah . saye cume nak berbaik , tp korg sume janganlah salah sangke pasal saye :) if u be a good friend , i will so , if u be a bad friend , i will so too :) .

sekarang , time all full , with class tusyen . and do more revision :) tp henfun tak ketingglan la revision too tiap2 hari hahaha . ape yang nk dicerita kan eak ?? no facebook by now . saye dah malas nk pikir sume tooo .. jahat sangat ke aku sampai ade org wat cmtu . baru2 ni , ade org ckp sye playgirl ? bile mase ? apekah ? terukk nye ~ . sye bukan playgirl ok , cume sye tak rase kapel ni penting sangat pun . so saye main2 . tp tak semua sye kapel sye jdik playgirl . sume dah terjawab kn ? . saye terpakse buang sume room dalam blog , saye takmau dignggu . saye tension . hanye tuhan saje yang tahu .

kalau ade yang terase hati dlm hungan sebelum ni harap maaf :) .

Saturday, 11 February 2012

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/1238/1238563s6wfel4lo6.gif[/img][/url]

KAD UNDANGAN

salamm warahmatullah :)
hari ni eyra nak kongsi sikit serbe sebi lah ea , tak pasal post2 ni eyra tak berape pro lah sngt sbb no story lah katekan . kalau ade pun malas nk type pepnjg , kalau rajen baru lah ade semangat nak post :)

oke hari ni tajuk kat atas tu KAD UNDANGAN , ape yang kite tgk kat dalam kad tu bile kite menerima kad dari someone :) ?? ape designnye ??
menarikkan zaman skrg , tapi pg ni eyra baru dapat satu kad undangan dari smneone MISTERII :) mak ayah pun takenal . tp its ok . terime kasih :)

first time eyra tgk muke dpn :-
haaa mcm ni lah muke depan dea , awesome riteeee !!!!!!!! sebab tak nampak bia eyra jelaskan skit .

ok muke depan fb kan ade yg sign up sape yang nak buat fb .

oke mcm ni :-

Nama Pasangan : Ejay & kiki
Status : Berkhawin
sanding perempuan: 12 februari 2012
sanding lelaki:19 februari 2012
Hari : ahad

datang ,jangan tak datang!
DAFTAR

hahah cantikkk lahh . nak tgk dalamm nye pulakk ???

jappp ea :)
haa mcm ni lah tajuk kad undangan speciall ni , CINTA MUKA BUKU . sume design mcm FACEBOOK . hebatt tak zaman modernn skrg . hahaha

tapi yg generation akan datang ni , akan buat lebighh modernn . AMINN .

salam sayang dari saye amiraaa :)

Friday, 10 February 2012

salammm !

http://2.bp.blogspot.com/-mWn3DCudhBc/TzTXjCfrLVI/AAAAAAAAAJc/CuLnbyVRsrM/s220/thepicta14_0712.jpg

Friday, 27 January 2012

aku benci lahh mcm ni !

kenape lahh !

bodoh bodohh ! mls dah lah aku nk bkk tenet bodoh ni . selalu buat hal lah*

sape lahh org tu yg pandai2 kn ! .. mcm buduhh jela semua

heyyy . sabau la !

( mesej )


start mggu dpn eyra da takk unline okess sayamm :)

bz with belajarr la ape lgi , mls nk pkir blog so watverr la . mcm setannn ! .

knape laaa ?? stiap kali nk hindar dari mencarut ad je halangan ? tak ckup iman ? takkan kud mybee yee .

hahhaa psal cbox plak , kne berbyrrr -..- haihh ! nk delete ke tak ehh ?

nyusahkn syik kne refreshh ni -..- apedaaa btw tengss sape yg ajar tu .
heheh time kasehh jela kn org da ajr . ape la eyra nii . ok la byeee ! last day peacee :)

Tuesday, 24 January 2012

assalamualaikum :)

kenape lah hari ni eyra panas jee ? jealous tidaa mehh :) .

ade org buat cite pasal saye at blog dea , saye bangge sgt , tp betulkn ape yg sye ckpkn , pastu p bgtau sye yg awk nak kapel dgn abg saye :) tapi saye tak mara , sye tak nak gado with cikatak yg sye sayangg sgt -..- . actually sye tamaho gadoh , tdi abg sye tnye , bole ke abg kapel dgn die , sye ckp bolee tp dalam ati sye tak bg -..- . sye kecik ati kene marah pastu bole lak td ckp bulan depan dah nak kapel . takpe , sye hamba biase :) . kadang2 ad jugak time kite sedih kn . tp saye relax kan diri sebab sye tw abg sye sygkan sye :) lgi pun kiteorg dah lame kenal :) .

and sye pun bkn nye ngurat laki , laki ngurat sye , huahua ! .

p/s : tp kdg2 ade lah jugak bile ulat naik bulu . peace !

tapi sye cube nak elakkn dari gaduh , sye pesan kat abg , kalau dea tak cntik abg kene jugak kapel dgn die :) abg jawab , yang penting hati cntik , makne nye ok lah tu kan. tapi sye twu niat cikatak sye :)

sye taw die taknak bg sye anta pict kat abg thts y dea jwb hmm , tp sye takan bg pun ,sbb sye nk jge hubngan dgn die , iff dea dah lupekan sye .

apepun sye sayangg kat awk cikatakkk ! sye rindu sye cite2 dgn awk :( tp nape awk lupekn sye , sye agapp awk lebih dari kakak angkat means ( kaka kandung ) tp awk ckp sye adett2 je ? hmm takpeee .

sye ingat pe awk ckp , kalau awk ade duit nty , awk nk kumpulkan budak2 kitee . :) sye ingatt semua nye bile kite kne attack :( .

sye rindukan awk yg dulu kakak cikatak . smilesss :)

Monday, 23 January 2012

selamatPAGII !

haha awal kn eyra update blog , sbenarnye tujuan bukak lappy ni nak buat keje skolah , tp engad lak kat blogKESAYANGAN kiukks saje , rase terliur nak bukak , sebab cntik sgt ( puji sendiri kembang sendiri ) hahaha .

pagi2 tadi lgi eyra kejutkn buadak2 SINCLAIR , rajin tak ? pdahal ngaku jela yg sendiri busangg -..- .

tiap kali eyra type msg mesty ad muke lovely ni tuk org yg membace sms -..- muke blurr je kn , suke betol buat cmtu , tak buat cmtu buat cmni :) :( tu jelaa smiles yg besttt dlm sms .

kalau buat smiles tah ape2 an , serabut gilerrr ! .
now eyra aktif di 109/@15 , dgn nick raraBUNBUN :) budakastro kateknnn , kuikks -..-

for ADIKKSAYAPGEDIKK tu , awat hang sedihh haha ? jgn wat rara terjatuh cinta ame lu hahahhaa . bluwekkk -..- takkan kud , hope2lah tidaa yeee .

ok lah thts all , nk sambung balek chatting diGOMOFM , NONSTOP MUSIC JUST FOR U , MUMUWAHHH !

darrrrrrr~

Sunday, 22 January 2012

SIAPP PUN BLOG MILIIKKU !

fuhh akhir nye siap jugak blog 2012 ni , hehehe 3days tw buat blog ni , blog emg dah ade cme tuka tempalte pkai blog skin . opps typo ( template ) .

yess ! hatiiku senang betol la . hehehe bestt dpt buat bende yang baru , dan berjaya lakukan nyee . betol tak kengkwn ? tp kn taktaw la thn ni penuh dgn citer ape . mungkin kne dera disekolah tak siap keje sekolah , penat dgn sukan tahunan , penat dgn kelas tambahan . sume tu dgaan , so this year , eyra cube penuh kn mase dgn belajar je , y penting eyra dah tak bkk fb . sbb membosankn , line lembab . now lyn blog, sbb bole buat any designer tw .

best tak ?

best tak ?

heheh , skg ni pun mak ayh ajak g jln2 pun , rase mls sbb penuh dgn keje2 sekolah ni . bz katekn .

ok lah sapai snie saje . no more story !

Saturday, 21 January 2012

salam 20`12

hye salam semua , :)
dah lame eyra tak update blog KESYANGAN ni hehehe . ok first eyra nk intro untuk thn baru ni .

ok
my name : amira syukrina bt ruhaized
age : 15
stay : negeri sembilan
nickname : rara , eyra or myra

ape lg ekk ? nak cite ape lg ? ok psl pmr lah ea . ok thn ni eyra pmr , so mmg bnyk keje yg kene buat , and eyra betol2 bz . mmg setiap hari eyra ad kelas .

jadual : 7am-3pm sekolah

3pm-5pm kelas tambahan if ade .


6pm-10pm ade kelas tusyen .

tulah rutin eyra setiap ari , takade mase nak update sume ni , tp skg ni dok update bub cuti semnniggu , raye cine . same2 lah kite raye jgakkn . hahaha

ok perangai ? hm , mungkin thn ni ade perubahan , tak cye tnye mak ayah or kawan2 . keje2 sume siap perfect ! takde cacat cela nye .

thn 20'12 , eyra dok kat kelas 3ARIF . hehe bukan nak bajet , saje gtau .
tp yg penting eyra tak terlalu pandai sgt pun biase2 je nk dbandingkn org lain .

ok lah ade keje nk kne buat byee