Friday, 16 March 2012

ade masalah , ade rindu2 , ade macam2 !

salam and assalamualaikum !

mari lah bace2 blog yang tak best nie , tak ada ape ape yang best nak dicerita kan pun !
semua nya boring , kehidupan pun macam makan , minu , mandi , tidur tu semua dilakukan setiap hari oleh saye :) susah kan nk jadi orang ceria . kenape perlu nye ade masalah ? tapi naseb lah maslaah da senyap , this year , pmr year :) jangan lah timbul any masalah . saye cume nak berbaik , tp korg sume janganlah salah sangke pasal saye :) if u be a good friend , i will so , if u be a bad friend , i will so too :) .

sekarang , time all full , with class tusyen . and do more revision :) tp henfun tak ketingglan la revision too tiap2 hari hahaha . ape yang nk dicerita kan eak ?? no facebook by now . saye dah malas nk pikir sume tooo .. jahat sangat ke aku sampai ade org wat cmtu . baru2 ni , ade org ckp sye playgirl ? bile mase ? apekah ? terukk nye ~ . sye bukan playgirl ok , cume sye tak rase kapel ni penting sangat pun . so saye main2 . tp tak semua sye kapel sye jdik playgirl . sume dah terjawab kn ? . saye terpakse buang sume room dalam blog , saye takmau dignggu . saye tension . hanye tuhan saje yang tahu .

kalau ade yang terase hati dlm hungan sebelum ni harap maaf :) .

No comments: