Wednesday, 2 May 2012

group kami :)

heyy group :) ngee kenal ag tak nehh ? ni araa la , admin thrid korang :) lau bosan ke ape , korg bole la masok chatroom bawah ni , ade due , korang bole masok salah satu , for korang :) iff chatroom ni tak seOKE yg laen , araa minx maaf lah ok :) . alannn ! jgn noty , ahahaha . araa pang mu bru tau . btw keep it up laaa psal tu . hahaha . laloo laa tengs bro . iq , err hope u will accept mee :) nicee , yang laen pun same , if ade masalah cinta , kawan or sebagai nya , boleh share with araa , araa akan tolong , yg mampu araa akn cube tolong , kalau tak mampu , araa mintak maaf . you all know what my linee ? jum sebut same2 : #mama on papa goo , yipiieee ! ahahaha , entah pape kan . orang ckp araa gler , araa nak ske jelaa . sbb kenyataan sme hanyelah penipuan smate mate . opss banyak sgt celotehh ni . hahhaa agak2 nye razif akan jenguk araa lagi ? rendu nak tgk babyface dea . hahaha tengs frenz cuz for whtcing me . even araa da lpekan razif . hahaha . wekkk ! .

No comments: