Friday, 4 May 2012

buat aku jadi gile ?

assalamualaikum all :) terutama org yg salu blogwalking hahahaha . thankyou yaaa :) nice to meet you all , and thanks also fof da'comment :) 'buat aku jadi gler' ? hahahhaa korang nak dengar cite tak ? ade lah sorg mamat ni , aku kenal dea , 2bulan lepas, just one day pulak tu kenal , bukan kenal berhari2 tau ! aku kenal dekat dearhaniey :) aku segan senanye time chat gn dea time mule2 , yela "hot stufff" siap tunjuk lagi pic hot die kat aku , mane lah letak malu . hahah seharian aku chatting dgn die , dea kate die ske kawan dgn aku ? wahh cepatnyee kan kan .die taktaw lagi aku kejam . hahahhaa . tp time uh dea ade awekkk , aku ade bg num aku kat dea. bub aku nak off dah :) tapi 2bln aku tggu dea tak msg2 , aku aggap dea dah lupe aku la kan ,so blog pun aku dha tak bkk ,dah malas :) hahaha one day aku bkk ,tibe2 atas bawah ade name capital R ni !buat aku tekejot giler babi , dea tak lupe aku pun rupenye hahaha , aku yang lupe dea , 2hari lepas ,tbe2 dea msg aku , ckp dea capitalR start malam tu aku msg dea , dea wat aku jtuh cintan laaa . sengall whoaaa xD aku benci perasaan ni taukk ! tp terpakse la , sbb kau lah , syikk puji2 aku. hahaha aku ske doe tgk kau jeles , dengan mke kau yg hot , mesti omeyy an an , hahahhaa. korg nak tgk mke dea ? pegi jela kat fb nirfan razif IV . aku tak sempat nak curi lg pict die tu hehehe :) nak sambung lain kali , tgh tggu dea balas msg !

No comments: