Tuesday, 24 January 2012

assalamualaikum :)

kenape lah hari ni eyra panas jee ? jealous tidaa mehh :) .

ade org buat cite pasal saye at blog dea , saye bangge sgt , tp betulkn ape yg sye ckpkn , pastu p bgtau sye yg awk nak kapel dgn abg saye :) tapi saye tak mara , sye tak nak gado with cikatak yg sye sayangg sgt -..- . actually sye tamaho gadoh , tdi abg sye tnye , bole ke abg kapel dgn die , sye ckp bolee tp dalam ati sye tak bg -..- . sye kecik ati kene marah pastu bole lak td ckp bulan depan dah nak kapel . takpe , sye hamba biase :) . kadang2 ad jugak time kite sedih kn . tp saye relax kan diri sebab sye tw abg sye sygkan sye :) lgi pun kiteorg dah lame kenal :) .

and sye pun bkn nye ngurat laki , laki ngurat sye , huahua ! .

p/s : tp kdg2 ade lah jugak bile ulat naik bulu . peace !

tapi sye cube nak elakkn dari gaduh , sye pesan kat abg , kalau dea tak cntik abg kene jugak kapel dgn die :) abg jawab , yang penting hati cntik , makne nye ok lah tu kan. tapi sye twu niat cikatak sye :)

sye taw die taknak bg sye anta pict kat abg thts y dea jwb hmm , tp sye takan bg pun ,sbb sye nk jge hubngan dgn die , iff dea dah lupekan sye .

apepun sye sayangg kat awk cikatakkk ! sye rindu sye cite2 dgn awk :( tp nape awk lupekn sye , sye agapp awk lebih dari kakak angkat means ( kaka kandung ) tp awk ckp sye adett2 je ? hmm takpeee .

sye ingat pe awk ckp , kalau awk ade duit nty , awk nk kumpulkan budak2 kitee . :) sye ingatt semua nye bile kite kne attack :( .

sye rindukan awk yg dulu kakak cikatak . smilesss :)

No comments: