Saturday, 21 January 2012

salam 20`12

hye salam semua , :)
dah lame eyra tak update blog KESYANGAN ni hehehe . ok first eyra nk intro untuk thn baru ni .

ok
my name : amira syukrina bt ruhaized
age : 15
stay : negeri sembilan
nickname : rara , eyra or myra

ape lg ekk ? nak cite ape lg ? ok psl pmr lah ea . ok thn ni eyra pmr , so mmg bnyk keje yg kene buat , and eyra betol2 bz . mmg setiap hari eyra ad kelas .

jadual : 7am-3pm sekolah

3pm-5pm kelas tambahan if ade .


6pm-10pm ade kelas tusyen .

tulah rutin eyra setiap ari , takade mase nak update sume ni , tp skg ni dok update bub cuti semnniggu , raye cine . same2 lah kite raye jgakkn . hahaha

ok perangai ? hm , mungkin thn ni ade perubahan , tak cye tnye mak ayah or kawan2 . keje2 sume siap perfect ! takde cacat cela nye .

thn 20'12 , eyra dok kat kelas 3ARIF . hehe bukan nak bajet , saje gtau .
tp yg penting eyra tak terlalu pandai sgt pun biase2 je nk dbandingkn org lain .

ok lah ade keje nk kne buat byee

No comments: