Sunday, 22 January 2012

SIAPP PUN BLOG MILIIKKU !

fuhh akhir nye siap jugak blog 2012 ni , hehehe 3days tw buat blog ni , blog emg dah ade cme tuka tempalte pkai blog skin . opps typo ( template ) .

yess ! hatiiku senang betol la . hehehe bestt dpt buat bende yang baru , dan berjaya lakukan nyee . betol tak kengkwn ? tp kn taktaw la thn ni penuh dgn citer ape . mungkin kne dera disekolah tak siap keje sekolah , penat dgn sukan tahunan , penat dgn kelas tambahan . sume tu dgaan , so this year , eyra cube penuh kn mase dgn belajar je , y penting eyra dah tak bkk fb . sbb membosankn , line lembab . now lyn blog, sbb bole buat any designer tw .

best tak ?

best tak ?

heheh , skg ni pun mak ayh ajak g jln2 pun , rase mls sbb penuh dgn keje2 sekolah ni . bz katekn .

ok lah sapai snie saje . no more story !

No comments: